Una comissió de treball integrada pel Departament de Salut i el Consell Comarcal del Solsonès gestionarà el traspàs del Centre Sanitari

Els dos ens han signat el protocol d’intencions per a la transformació de l’ens de salut, que passarà a formar part de Salut Catalunya Central, l’organisme del Servei Català de la Salut constituït fa dos anys que s’encarrega també de la gestió de l’Hospital de Berga. Per fer-ho, el primer pas serà la modificació dels estatuts per encabir en els seus òrgans de govern representants del Consell Comarcal del Solsonès.

El document estableix també que s’haurà de crear una comissió de treball que analitzi els àmbits de personal, financer i econòmic i assistencial, entre d’altres. La presidenta del Consell Comarcal i del Centre Sanitari, Sara Alarcón, n’explica els detalls:

Després de la signatura del protocol també s’obre un procés per a traspassar paulatinament tots els actius i passius cap al CatSalut. Sara Alarcón confia que la integració del Centre Sanitari en aquesta gran xarxa del sistema públic sanitari català permetrà millorar la qualitat dels serveis amb repercussions positives tant per als usuaris com per als professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *