Una campanya del SAI del Solsonès fa una crida a alliberar-se de prejudicis i pressions socials sobre la realitat LGTBIQ+

Arrenca avui a les xarxes socials del Consell Comarcal i l’Ajuntament de Solsona sota el lema “Alliberem-nos” amb l’objectiu de sensibilitzar la població. El 2019, el Servei d’Atenció Integral del Solsonès va elaborar una diagnosi sobre la situació al Solsonès de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals, queer i de qualsevol altre tipus d’orientació sexual o identitat de gènere. Els resultats s’havien de presentar al març però no es va poder amb l’entrada en vigor de l’estat d’alarma.

A partir d’avui i durant un mes, es proposa reflexionar a través de les xarxes socials de les institucions locals sobre temes que l’estudi posa de manifest. És el cas del sexili, l’allunyament de casa per traslladar-se a viure amb més llibertat a un altre indret, i la diversitat existent més enllà del binarisme home-dona.

El SAI del Solsonès ofereix informació, atenció i suport en incidències, denúncies o altres tràmits relacionats amb la discriminació. També coordina accions comarcals de sensibilització i prevenció de la LGTBIfòbia. S’hi pot contactar trucant al 973 48 32 34 o bé per correu electrònic a saisolsones@elsolsones.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *