Una actuació del cor de cambra GAC obre el quarantè cicle de concerts d’estiu de Solsona

Fins a final d’agost, el cicle “Solsona dona la nota” inclou una trentena de propostes amb diversitat de gèneres i, bona part, gratuïtes.

La primera actuació serà demà, dissabte, a les 10 del vespre a la Catedral. El cor de cambra GAC interpretarà temes de compositors britànics i catalans com Sancho Marraco, Ferrer i Bargalló i Mas i Serracant. Les altres dues propostes del cicle coorganitzat per l’Orfeó Nova Solsona i la regidoria de Cultura porten segell solsoní. El 17 de juliol a les 7 de la tarda a la plaça del Camp hi actuarà Twocats pel Gospel, amb Clara Padró. El 23 de juliol al Teatre Comarcal serà el torn de Montse Isanta a l’ensemble Pretérito Imperfecto. En aquest cas, caldrà reservar entrada a través de la plataforma de Turisme Solsonès.

Tal com us hem avançat, el 24 de juliol arriba el Cap de Setmana Jove, amb el Mag Lari i altres actuacions musicals. L’últim dissabte de juliol agafarà el relleu el segon festival La Mare, entre la Font de la Mina i la Mare de la Font. A l’agost arriba el vintè aniversari de l’AIMS, que oferirà 18 concerts d’alumnes i professors només a Solsona.

Pel que fa a les revetlles s’han transformat en concerts i les ballades de sardanes en audicions. Amb tot, si les mesures sanitàries ho permeten, es vol recuperar el format original. Les revetlles les amenitzaran els dissabtes d’agost a les 10 de la nit el Grup Diamants, Crystal, Stres Band i Marc Anglarill, que presenta The Crooner. Les audicions de sardanes, a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, seran els dies 10 i 31 de juliol i 15 i 28 d’agost a les 7 de la tarda al passeig del Pare Claret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *