Una 15a d’empreses i entitats esportives de la comarca participaran diumenge a la 3a Fira de la Neu del Solsonès

Tindrà lloc al pavelló de Sant Llorenç de 10 a 2. D’una banda, hi haurà el mercat de material de segona mà i material d’ocasió de les botigues especialitzades de la comarca. Està concebut com un punt de trobada on la gent pugui vendre, comprar o intercanviar articles de segona mà d’esquí o muntanya. Tant l’espai com el mètode són molt senzills i tothom pot portar el seu material el mateix dia de la fira.

D’altra banda, hi haurà informació de la majoria de serveis que ofereixen les empreses i entitats locals relacionades amb el món de la neu i els esports d’hivern. Els visitants podran agafar informació i parlar directament amb les persones ubicades en cada estand informatiu per poder comparar les diferents ofertes i serveis.

Durant el certamen s’oferiran activitats dirigides. D’11 a 12 hi haurà un circuit de rollers. Per participar-hi, cal portar patins, patinets o monopatins. I de 12 a una, serà el torn d’una gimcana esportiva. Durant el matí també hi haurà un taller de pintar cares, inflables per als més petits i servei de bar.

La tercera Fira de la Neu del Solsonès l’organitza Schuss Esquí Club amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Llorenç, La Coma i Guixers, l’Associació de Turisme de la Vall de Lord i el Consell Comarcal. L’assistència és gratuïta i oberta a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *