Un tren de Nadal recorrerà els punts més emblemàtics del centre de Solsona

És una proposta de les regidories de Cultura i Educació pels dissabtes 12 i 19 els matins d’11 a 2/4 de dues i les tardes de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 en viatges de mitja hora. Cal inscriure-s’hi prèviament per correu electrònic a cultura@ajsolsona.cat i reservar el tiquet, que s’haurà de recollir amb antelació a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. El preu serà de 5 euros per a 5 persones o de 2 euros per a les entrades individuals.

Aquesta és una de la quinzena d’activitats familiars i solidàries de la Fira del Tió XXL, que es durà a terme entre dissabte i el dia 20. No hi haurà mercat d’artesania però sí tallers, concursos, espectacles infantils i actuacions musicals. Tal com us informàvem, arrencarà dissabte amb el concert solidari de Marc Anglarill i Gregori Farràs “Des de l’ànima”.

Aquest diumenge i el dia 20 hi haurà recollida de joguines noves per a la campanya de Creu Roja del Solsonès “Alimenta el tió amb il·usió”. Serà d’11 a dues davant de l’Ajuntament. A la plaça Major es faran tallers de Nadal infantils i al pati gòtic del Consell Comarcal es vendran tions i bastons en benefici del Rebost Solidari del Solsonès. A les 12 del migdia, aquest diumenge hi haurà TanakaTeatre pels més petits i, simultàniament, música amb Aisha Fay Acoustic. El mateix esquema es repetirà el dia 20, en aquest cas, amb espectacle infantil de Jaume Ibars i l’actuació musical de La Quinta del Barrio.

Tres concursos

Paral·lelament, s’han convocat tres concursos per fomentar el consum als establiments locals. Els més petits hauran de buscar 20 tions en aparadors de la UBIC i encertar què han cagat. Els primers 50 participants que superin la prova entre dissabte i el dia 12 tindran un esmorzar o berenar gratuït, igual que els 50 primers que ho facin entre els dies 13 i 20. Entre tots, se sortejarà una entrada familiar per a quatre persones al Zoo del Pirineu.

A través d’Instagram, es proposa la “Cadena solidària de regals”. Consisteix a compartir al perfil propi un regal que s’hagi comprat a Solsona o comarca, i mencionar i etiquetar Cadena de Regals. Se sortejaran deu lots de productes locals entre tots els participants.

El tercer concurs és “Fem pinya al Solsonès”. Es tracta de recollir tiquets de compra als establiments adherits a la UBIC, el Gremi d’Hostaleria i l’Associació de Turisme de la Vall de Lord i dipositar-los a les bústies que hi haurà instal·lades a les oficines de turisme de Solsona i Sant Llorenç, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Solsona. Entre tots els tiquets se sortejaran quatre vals de compra per valor de 150 euros cadascun. Les bases de tots els certàmens es poden consultar als webs firadesolsona.com i solsonaturisme.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *