Un tram de la carretera de Bassella passarà a ser zona blava gratuïta abans de final d’any

Es tracta de l’espai comprès entre la rotonda del Pont i la cruïlla amb el Vall Fred. Establiments d’aquest indret demanen zona blava per propiciar la rotació de vehicles i, alhora, es vol facilitar que hi hagi més disponibilitat d’estacionament en punts concrets com l’oficina de Correus.

El consistori solsoní posa de relleu que des que es va implantar la zona blava gratuïta el 2013, s’ha demostrat que afavoreix la disponibilitat de places tant per a comerços com a per a residents. S’hi pot aparcar un màxim de dues hores en l’horari comercial, de dilluns a dissabte de 9 a una i de 5 a 8, indicant l’hora d’arribada en un lloc visible del vehicle.

Properament començaran els treballs de senyalització d’aquesta nova zona blava gratuïta. Aprofitant aquesta intervenció s’habilitarà una nova zona de càrrega i descàrrega a l’altura de l’encreuament amb el Vall Fred i una plaça per a persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, s’ampliarà la zona blava del carrer de la Bòfia en el tram que no està regulat i les places d’aparcament passaran a ser en línia donada l’estretor del vial.

L’alcalde i responsable de l’àrea de Governació, David Rodríguez, ha avançat que el següent punt on es regularà l’estacionament serà l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre. Tot i que encara se n’ha d’estudiar el plantejament general, Rodríguez posa de relleu la necessitat d’intervenir-hi tant pel fet de ser un carrer que envolta el recinte emmurallat com per la presència de serveis essencials com el Centre Sanitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *