Torna la Caminada popular de Vall de Lord amb una ruta circular amb panoràmiques de la zona

Després d’un parèntesi de quatre anys per la pandèmia, l’Agrupació Excursionista Ja Arribarem Club ha programat per dissabte la vint-i-vuitena edició d’aquest esdeveniment.

El punt de sortida serà la plaça de l’U d’Octubre, al costat de l’Ajuntament de Guixers, dissabte de 8 a 9 del matí. Les inscripcions es poden formalitzar allà mateix a partir de 2/4  de 8 o bé a l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord demà de 5 a 7 de la tarda. El preu de la caminada és de 10 euros, només en efectiu, i inclou cinc avituallaments i un record. Al primer tram, fins al Pla de Sant Romà, es podrà veure el vessant nord de les serres dels Bastets i Busa. El segon baixa cap al riu Aigua de Valls, amb visita a la recuperada balma dels Sagarra i el Molí de la Corriu. Els 14 quilòmetres de recorregut, amb uns 500 metres de desnivell però sense forts pendents, acabarà a la plana de Valls. L’organització destaca que és una caminada accessible per a qualsevol persona acostumada a caminar mínimament per la muntanya, ja que transcorre per camins i senders en bon estat que no presenten cap dificultat important. Per a més informació podeu consultar el web o l’Instagram de Ja Arribarem Club.

Aplec al Santuari de Lord

D’altra banda, dilluns Sant Llorenç recupera el seu aplec al Santuari de Lord. Començarà a les 11 del matí amb rosari i missa, continuarà amb portes obertes per poder visitar les millores a les instal·lacions del Santuari i es tancarà amb un refrigeri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *