Territori de Masies promou el consum de productes de proximitat als restaurants amb el sorteig d’un vol en globus

Participen al Tasta Territori als Restaurants el de l’Hostal Nou de Llobera, el del Miracle, el Forn de Su i Roquerols i el Càmping Cal Paradís de Salo. Les persones que mengin en aquests establiments i dipositin el tiquet dins d’una caixa de cartró de la campanya, entraran en el sorteig d’un vol en globus per a dues persones amb Globus Pirineu. La iniciativa s’allargarà fins a final de mes i s’hi pot participar tantes vegades com menús es facin.

Pel divendres 27 s’ha programat una de les activitats més destacades de l’estiu de Territori de Masies: la Vesprada de Claret al Parc de les Olors. Hi haurà una caminada nocturna per la ruta de les Cabanes, un sopar popular amb productes de proximitat i portes obertes al Parc de les Olors. La caminada costa 5 euros, el sopar 20, i les dues propostes, 25, amb descomptes per als socis de Territori de Masies. Les inscripcions es poden formalitzar per correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat o trucant al 693 054 437.

D’altra banda, ja es pot trobar la segona fornada de Croquetes de Territori de Masies als restaurants del Miracle, Càmping Cal Paradís i l’Hostal Nou. L’oferta de llançament és de 7 euros i permet tastar l’assortit elaborat per Casa Magí de Torà, Riuverd, el Restaurant del Miracle i Javivi Fogons Rurals. Els ingredients de les croquetes provenen de Molí de Bonsfills, Formatgeria del Miracle, Xai de Cal Puigpelat, Dpagès, Riuverd i Parc de les Olors de Claret, entre d’altres. Es preveu que en els propers mesos els assortits de croquetes es posin a la venda en les diverses agrobotigues de la cooperativa i a la botiga online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *