Territori de Masies parla del paper de les dones en el turisme rural

L’entitat vol posar de relleu la seva tasca en el desenvolupament i sosteniment de negocis en aquest àmbit. Per fer-ho, ha programat un taller sobre comunicació i una visita guiada a la Casa-Museu Les Casas de Matamargó, activitats obertes a tothom. Aquest dijous a les 7 de la tarda a la biblioteca Carles Morató hi haurà el taller titulat “El secret de la comunicació a internet per a projectes rurals amb veu de dona”. L’impartirà Cristina Fuertes, copywriter, redactora de continguts i community manager. S’hi abordaran temes com xarxes socials, web i altres formats de comunicació online, comunicació persuasiva i trucs per comunicar millor. En acabar, s’obrirà un torn de preguntes.

La visita a la Casa-Museu Les Casas de Matamargó tindrà lloc diumenge a 2/4 de 12 del migdia i costa 10 euros. Versarà sobre el paper de les dones en una masia pairal del segle 13 i s’hi donarà a conèixer la quotidianitat i les feines que s’hi realitzaven en aquesta època.

Per participar en aquest cicle cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat o bé trucant al 693 054 437.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *