Territori de Masies organitza una nova edició d’Amb ulls de dones

El proper dissabte 31 de desembre al matí la cooperativa Territori de masies ha organitzat la segona edició de Territori de Masies amb ulls de dones. Aquesta edició es durà a terme al Santuari de Pinós i voltants. L’activitat es dividirà en dues parts, començarem amb un esmorzar a l’Hostal de Pinós a 2/4 de 10 del matí i posteriorment a 2/4 d’11 iniciarem la passejada guiada a l’Hostal, al Santuari i els seus entorns.

La jornada té com objectiu recuperar la memòria històrica i popular de Pinós amb perspectiva de gènere, recuperant les experiències de les dones en diferents moments històrics i espais del Santuari de Pinós. La ruta doncs buscarà analitzar la perspectiva de gènere de forma històrica en el relat patrimonial i en el relat comunitari popular.

El guiatge serà a càrrec de diferents veïnes del municipi i tocarà 5 temàtiques, l’Hostal, Guerres Carlines, Guerra Civil, el Santuari, el Parc de bombers i la Prehistòria, a partir dels elements patrimonials i civils que es troben a l’entorn del Santuari com l’Hostal, el Parc de bombers voluntaris, la creu de terme, la rosa dels vents o la Serra de Pinós.

El preu de l’activitat, que inclou l’esmorzar i la passejada, és de 8 € per les persones no sòcies i 5 € per les sòcies. Les places són limitades i es poden fer les inscripcions a informacio@territoridemasies.cat o a través del telèfon 693 054 437.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *