Solsona tanca diumenge un projecte europeu per repensar els espais públics de la ciutat amb perspectiva de gènere

A la plaça del Camp, a les 11 del matí, les participants a Divercity duran a terme una activitat oberta a tothom en aquest sentit.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la participació de dones i noies de diferents orígens en el redisseny de les ciutats per donar lloc a espais urbans més segurs, accessibles i confortables per a totes les persones. Organitzada per la cooperativa Estel i finançada per la Unió Europea, pretén que les propostes tinguin un impacte tangible en les comunitats locals i, alhora, en com es fan les polítiques a nivell europeu. Konstantina Chrysostomou, membre de la cooperativa Estel, explica que hi ha quatre equips treballant en diferents punts d’Europa en contextos molt diferents:

L’acció d’aquest diumenge constarà d’una infografia col·lectiva i taules de diàleg sobre com es poden millorar els espais públics de Solsona amb perspectiva de gènere. Així mateix, es farà un audiowalk, en el qual es convidarà a buscar codis QR repartits per la ciutat en els quals els participants expliquen les seves històries amb els espais públics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *