Solsona s’adhereix al Cicle Gaudí de cinema amb una projecció mensual

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema Català amb els objectius de potenciar el cinema en català, enriquir l’oferta cultural de la ciutat i apropar al públic solsoní aquestes produccions recents. La regidoria de Cultura aportarà 2.300 euros al Cicle Gaudí.

Les projeccions es faran un cop al mes al Teatre Comarcal. L’Acadèmia del Cinema Català és qui decideix les pel·lícules i el preu de l’entrada, de 4 euros i mig per al públic general. Amb tot, hi haurà una entrada reduïda de 3 euros per als usuaris del Carnet Jove, el Carnet Solsonès Jove, els socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya i col·lectius de la tarifa Apropa. Ja són a la venda les entrades per a les projeccions d’aquest trimestre a la plataforma d’entrades de Turisme Solsonès, on es podran adquirir fins a 12 hores abans de la sessió, o bé a taquilla presencialment a partir de mitja hora abans. La primera pel·lícula arribarà el dia 30 d’aquest mes a 2/4 de 10 del vespre i serà la comèdia Escape Room, d’Héctor Claramunt i protagonitzada per Joel Joan. El film de l’octubre serà Toscana, de Pau Durà i el del desembre, La voluntària, amb Carmen Machi.

L’Ajuntament de Solsona ha intentat negociar l’opció de llogar la sala del Cinema París, tancada des de la pandèmia. Amb tot, segons l’alcaldessa, Judit Gisbert, les condicions fixades per la propietat no fan viable la seva reobertura amb fons públics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *