Solsona reobre demà els parcs infantils amb limitacions d’ocupació

Ho ha anunciat la regidoria de Medi Ambient i de Parcs i Jardins davant de la previsió de la Generalitat de publicar avui un decret que deixarà sense efecte l’estat d’alarma. La limitació d’ocupació, en funció de la superfície i amb un espai de 2 metres i mig quadrats per persona, i la normativa d’ús quedaran recollides en un cartell. Es demana a les famílies que respectin l’ocupació màxima, duguin mascareta adults i infants a partir de 6 anys, es netegin les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de cada ús i no es faci ús dels sorrals, que encara no es desprecintaran per motius d’higiene.

Tots els parcs infantils de la ciutat es desinfectaran diàriament amb la dissolució de lleixiu habitual que s’utilitza per a altres espais de la via pública però, en aquest cas, al cap de cinc minuts es farà una aclarida amb aigua per retirar possibles residus del producte utilitzat. Això afectarà l’horari d’alguns parcs durant una franja de mitja hora. L’únic parc que continua tancat és el del carrer d’Ensija, pendent d’una reforma.

La idea inicial del consistori era reobrir els parcs infantils dilluns, un cop aixecat l’estat d’alarma. Però amb l’anunci de la Generalitat d’eliminar les fases i activar la represa, s’ha optat per avançar-lo. El regidor de Medi Ambient i Parcs i Jardins, Ramon Montaner, afirma que el més lògic és anticipar-se per retornar als infants, un dels col·lectius més castigats durant el confinament, la seva part més preuada de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *