Solsona reobre avui al públic el parc infantil del Casal Cívic després de la seva reforma

Des dels serveis tècnics municipals, s’ha redissenyat l’espai per fer-lo més amable i atractiu per als infants o oferir-los nous elements de joc. Tot plegat, per descongestionar els de la plaça del Camp. A la zona central s’hi ha instal·lat una estructura multijoc combinada amb un tobogan de tub en espiral, un altre de baix i elements de trepa per a infants a partir de 3 anys. La resta de jocs i la taula de ping-pong s’han reubicat. També s’ha consolidat la base i s’ha condicionat un nou caminet de formigó per salvar els ressalts.

Pel que fa a la zona per als més petits, s’ha col·locat un sorral amb un joc manipulatiu al mig, i s’han afegit plataformes de fusta d’escalada al costat del tobogan. D’altra banda, s’han recol·locat dues cistelles de bàsquet que es van treure de la plaça del Camp. Properament s’hi instal·larà un nou gronxador triple format per un d’inclusiu i dues cadires planes. Paral·lelament, des dels serveis tècnics s’està buscant informació de gronxadors adaptats per utilitzar amb cadires de rodes. Amb tot, s’ubicarien en un altre parc on el paviment sigui més idoni.

Els treballs de condicionament del parc infantil del Casal Cívic, que formaven part del pressupost participatiu, han tingut un cost total de 50.000 euros. D’aquests, 36.000 es van adjudicar a Santaulària Equipaments Urbans per als elements de joc mentre que la resta han estat actuacions de la brigada. Entre altres intervencions, han reperfilat els talussos, han condicionat el caminet i el paviment, han executat una nova recollida d’aigües i han plantat nous arbres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *