Solsona regula la circulació dels patinets elèctrics

L’Ajuntament sotmet a informació pública la modificació de l’Ordenança general de circulació per incorporar-hi la nova normativa referent als vehicles de mobilitat personal. L’alcalde, David Rodríguez, en comenta els detalls:

 Així, s’estableix que no poden circular per les voreres i zones de vianants i, en cas de fer-ho en grup, els conductors han de mantenir una distància entre ells de més de 50 metres. Per estacionar-los, no es pot fer ús de troncs d’arbres, senyals de trànsit o mobiliari urbà.

Coincidint amb l’aprovació d’aquesta normativa, els propers dies es durà a terme una campanya informativa juntament amb la Policia Local per donar-la a conèixer. Per al cap del cos, Josep Garcia, és imprescindible la col·laboració de la ciutadania per evitar conflictes i accidents i aprendre a conviure amb aquest tipus de vehicles.

Tots els grups municipals van votar a favor d’aquest punt exceptuant la CUP. Alternativa per Solsona creu que s’ha perdut l’oportunitat de fer una revisió a fons d’aquesta ordenança aprovada el 2015 per desincentivar l’ús del vehicle privat. Oscar Garcia:

David Rodríguez va explicar que la proposta dels cupaires és damunt la taula i que tenen pendent una reunió per parlar-ne.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *