Solsona posa en marxa una nova campanya de promoció del comerç local i el mercat

Amb el lema “Compra i guanya!” aquest divendres i el vinent es repartiran 8.000 butlletes rasca en les quals es pot optar a 800 bosses plegables, 300 cafès i 100 dinars. S’aconseguiran ja sigui comprant a les parades del mercat o als 76 establiments adherits a la iniciativa. També se sortejarà un vol en globus per a dues persones entre tothom qui publiqui una foto o un vídeo a Instagram, Twitter o Facebook amb l’etiqueta #JoComproaSolsona entre divendres i final de mes.

La campanya coincideix amb una nova reordenació del mercat amb l’objectiu de guanyar accessibilitat i més integració de les parades amb els establiments del passeig. S’allargarà mentre durin les restriccions derivades de la pandèmia. Els propers dies es repartiran fulletons amb el plànol de la nova distribució de les parades del mercat. El replantejament ha estat treballat conjuntament entre l’Agència de Desenvolupament Local i els marxants i s’ha exposat als comerciants. Afecta les parades de fora del nucli antic. Les que s’havien traslladat a l’avinguda del Cardenal Tarancón tornen al passeig del Pare Claret mantenint les distàncies de seguretat i el 30% de capacitat màxima. Alhora, els establiments de la zona podran continuar mantenint la terrassa. Així mateix, es reforçarà com a focus del mercat la plaça del Camp amb més parades. Pel que fa a la mobilitat, suposarà una restricció del trànsit rodat, que no podrà fer la circumval·lació a la plaça i s’haurà de desviar cap al passeig o el Vall Fred.

El regidor de Desenvolupament Local, Ramon Montaner, destaca que la idea és que la reorganització alteri al mínim la ubicació de les parades per no desorientar la clientela fixa. D’altra banda, també es pretén que el divendres Solsona continuï mantenint el magnetisme com a punt de confluència de la població de la comarca i altres poblacions veïnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *