Solsona posa en marxa una escola de manobres i jardiners amb opció de contracte temporal

Es tracta de formació professionalitzadora gratuïta en treballs de manobre i jardineria per a persones demandants d’ocupació no ocupades del nucli antic. Hi ha vuit places i els requisits són no cobrar cap prestació contributiva d’atur i residir al nucli antic. Després d’aquestes 100 hores d’aprenentatges bàsics en construcció, electricitat, fontaneria i jardineria, que s’impartiran de dilluns a divendres durant el març, sis persones seran contractades durant mig any a la brigada municipal. El procés de selecció es farà a partir d’uns criteris prèviament establerts. Duran a terme tasques de manteniment i rehabilitació d’edificis i intervenció en espais públics i zones verdes del nucli antic.

És una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris. La directora de l’Agència, Glòria Domínguez, explica el doble objectiu d’aquesta proposta:

Les preinscripcions a l’escola de manobres i jardiners s’han de formalitzar abans del dia 24 a través del Servei Connectem de l’Agència. S’hi pot contactar per correu electrònic a serveiconnectem@adlsolcar.cat o bé trucant al 973481009. Cal indicar les dades personals, el DNI o NIE, l’adreça i el número de telèfon. En funció de l’acollida que tingui aquest projecte, se’n valorarà la continuïtat en properes convocatòries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *