Solsona porta al Ple una modificació de crèdit per reduir les fuites de la xarxa d’aigua

L’Ajuntament ha rebut una subvenció de gairebé 84.000 euros de la Generalitat amb fons Next Generation per la millora i rehabilitació de la xarxa d’aigua al sector de Santa Llúcia que té un import total de 127.000 euros. Per això, el govern proposa destinar-ne 43.000 del romanent de tresoreria per acabar d’arribar al finançament necessari. Es tracta d’un tram de més de 3.000 metres de canonada que està en molt mal estat i que provoca pèrdues i obliga a fer talls freqüents. Se substituirà el tub de PVC per un de polietilè i es milloraran derivacions, connexions i escomeses a més de sectoritzar la xarxa per millorar-ne el rendiment.

En l’àmbit educatiu, el ple també abordarà la contractació de la gestió de l’escola bressol municipal amb un pressupost de licitació de més de mig milió d’euros. A l’agost s’acaba l’última pròrroga del contracte d’Incoop i cal treure-ho de nou a concurs per dos cursos, prorrogables per a dos més. El centre té una capacitat màxima de 74 places.

Tot plegat en un ple que començarà a 2/4 de 8 del vespre i que té 10 punts a l’ordre del dia, entre els quals la rectificació de l’inventari i la bonificació del 80% de l’impost de construccions pels treballs d’instal·lació d’un ascensor i la coberta de l’institut si es considera d’especial interès o d’utilitat municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *