Solsona permet estar al dia de les defuncions i els funerals a través del mòbil

La nova aplicació mòbil ja es pot descarregar. Es diu Solidalis, és gratuïta i només cal marcar a preferències les poblacions de les quals es vol mantenir informat. En el cas del Solsonès, els Serveis Funeraris municipals de la capital hi publicaran la informació de totes les defuncions que gestionin, que són de tots els municipis excepte els de la Vall de Lord i la Molsosa. Ahir l’alcalde, David Rodríguez, i el responsable de la plataforma, Francesc Casals, van presentar la nova eina al Casal Cívic Xavier Jounou. L’alcalde apunta els avantatges d’aquest nou servei:

Qui se la descarregui, a banda de rebre notificacions quan hi hagi una defunció, tindrà tota la informació d’horaris i ubicacions del tanatori i el funeral. A més, podrà enviar una nota de condol als familiars de la persona difunta, entre altres opcions. A Solsona es registra una defunció cada tres dies i això permet estar informat sense haver de desplaçar-se físicament als plafons de l’Ajuntament o el tanatori o consultar el web municipal.

Un altre servei que s’estrena aquest mes el d’acompanyament al dol. La presentació pública es farà demà dissabte a les 7 de la tarda a la Biblioteca Carles Morató.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *