Solsona organitza una xerrada per a les famílies sobre l’impacte de les pantalles en joves i adolescents

Tindrà lloc el proper dimecres a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Comarcal i l’impulsen l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal a través d’El 6 i l’Oficina Jove. També es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Solsona.

Impartirà la xerrada Jordi Bernabeu, psicòleg i educador social de la Fundació Althaia especialitzat en l’impacte de l’abús de les TIC en aquestes franges d’edat. L’educadora social d’El 6, Ariadna Aubarell, destaca que aquest és un assumpte que preocupa molt les famílies amb menors d’edat, afecta cada cop edats més precoces i, l’últim any, amb el confinament, s’ha accentuat.

La xerrada és oberta a tothom, però s’adreça especialment a pares i mares d’adolescents i joves, ja que són els que tenen més dificultats de comunicació amb els fills en aquesta etapa.

La conferència sobre l’impacte de l’entorn digital en adolescents i joves, recordem-ho, tindrà lloc dimecres a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Comarcal. És d’entrada lliure i s’obriran les portes mitja hora abans per al registre d’assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *