Solsona millorarà el parc del Casal Cívic abans d’acabar l’any

Es tracta d’una actuació del pressupost participatiu 2022-2023. Recentment, l’alcaldessa, Judit Gisbert, el regidor de Participació, Joan Parcerisa, i l’arquitecta tècnica, Eva Casals, s’han reunit amb membres del procés participatiu per exposar-los el detall del projecte.

Es condicionarà un caminet de formigó de metre 20 d’amplada des de l’entrada que dona al passeig fins a la sala polivalent. També es col·locaran travesses de fusta per contenir la terra en un tram on es creen dos nivells. Pel que fa a l’espai per al públic infantil més petit, s’hi habilitarà un sorral, una estructura de joc nova i rampes de fusta per escalar. A la zona central del parc s’hi col·locarà una estructura de joc de grans dimensions adreçada a infants d’entre 3 i 12 anys i amb capacitat per a una quinzena de persones. Els treballs tenen un pressupost de més de 50.000 euros i la brigada municipal s’encarregarà de bona part de l’obra civil.

Recordem que el pressupost participatiu al qual van participar-hi una vintena de persones va consensuar invertir 100.000 euros en dues anualitats. Pel que fa al 2022, al marge de l’actuació al parc del Casal Cívic, es preveu reforçar l’enllumenat de davant de l’Ajuntament per encendre a demanda quan hi hagin actes públics. Hi haurà dos focus amb tecnologia led que es podran encendre mitjançant una aplicació mòbil sempre que es disposi de l’autorització pertinent. Durant aquest any, s’ha millorat la senyalització de la ruta circular a peu a l’entorn de Solsona i s’ha millorat l’enllumenat del parc de l’Hort del Bisbe i el camí de la Creu.

Pel 2023 s’ha projectat la instal·lació de plaques fotovoltaiques en equipaments municipals per estalviar energia i la instal·lació d’una dotzena de punts de llum al camí de la Ribera entre la Xelsa i la cruïlla amb el camí de la Creu Blanca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *