Solsona FM enceta l’any recuperant el seu programa polític

La nova temporada de Pluràlia arrencarà el dissabte 20 a les 12h amb un debat sobre habitatge

La ràdio municipal torna a programar un espai polític amb periodicitat mensual coincidint amb l’inici d’any. La primera edició s’emetrà el dissabte 20 de gener a les 12 del migdia i serà un debat sobre habitatge, el tema central de la campanya electoral de les últimes municipals. Hi prendran part un representant de cadascun dels grups polítics amb representació al consistori: ERC, Junts per Solsona, Treballem per Solsona i la CUP.

L’espai recupera el nom de Pluràlia, que ja s’havia emès anys enrere, amb la voluntat de posar èmfasi i reflectir la pluralitat política del consistori i de la ciutat. Tindrà una hora de durada. El format serà variable, combinant principalment debats i entrevistes. Els mesos de gener (20) i juny (22) es farà debat mentre que de febrer a maig serà el torn de les entrevistes a representants dels diversos grups municipals: CUP (24 de febrer), Treballem per Solsona (23 de març), Junts per Solsona (20 d’abril) i ERC (25 de maig).

Per tal de fomentar la participació de la ciutadania, amb uns dies d’antelació es publicarà el tema a tractar o el convidat a través de les xarxes socials per tal que la població pugui traslladar als representants polítics les seves preguntes, dubtes, propostes o reflexions.

‘Llegir’ també a la ràdio

La cinquena temporada de la proposta literària Llegir, amb Eduard Gener i Uriol Gilibets, també es pot seguir per la ràdio, a banda d’Spotify i Ivoox. Es podrà escoltar a partir d’aquest dissabte cada setmana a les 6 de la tarda, amb un nou episodi cada 15 dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *