Solsona Experience col·labora amb la Marató de TV3 recuperant dues visites guiades

Es duran a terme aquest cap de setmana, les entrades es posaran a la venda a la plataforma digital Entrades Solsonès i la recaptació es destinarà íntegrament a la lluita contra la Covid-19.

La primera ruta és “L’ensenyament a Solsona”, que va ser estrenada per la Festa del Docent del 2018 amb l’assistència de mestres i professors de totes les escoles de la comarca. Aquesta ruta vol retre homenatge a tots els edificis que han estat significatius en l’educació dels solsonins al llarg de la història. La visita no només se centra en les antigues escoles i instituts, sinó que també vol recordar centres educatius per a adults com l’antiga universitat, els centres culturals o l’ateneu.

La segona proposta de Solsona Experience és “Bèsties, història i simbologia”, que es va dur a terme en el marc del Dia Internacional dels Museus de l’any passat. La ruta es concentra en el bestiari amagat en places, carrers i edificis emblemàtics de la ciutat. Un dels atractius és l’entrada als absis romànics de la Catedral, on es podrà conèixer la simbologia religiosa de les bèsties de l’edifici. La història popular del bestiari present en places i carrers i la del bestiari folklòric també es recolliran a l’activitat.

És la primera vegada que Solsona Experience col·labora amb la Marató de TV3 oferint visites que s’han dut a terme molt puntualment. Són itineraris aptes per a tots els públics, de poc més d’una hora de durada i que es duran a terme en grups reduïts de 10 persones. D’altra banda, a partir de la setmana que ve Solsona Experience ha substituït les visites guiades regulars per visites particulars a nuclis de convivència o grups bombolla. Per a més informació podeu enviar un WhatsApp al 663 66 81 84 o bé enviar un correu electrònic a info@solsonaexperience.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *