Solsona dona el tret de sortida avui a una campanya de donació de sang participada pels bombers a tot Catalunya

Porta per títol “Els Bombers t’acompanyen a donar sang” i es durà a terme a 35 municipis d’arreu del país durant tot el mes de març. L’objectiu del Banc de Sang és apropar-se a les 3.000 donacions just abans de Setmana Santa, una època crítica en què minven considerablement les reserves de sang. Qui hi vulgui participar a Solsona pot acudir a la Sala Polivalent fins a les 2 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre. Durant la jornada el parc de Bombers oferirà exhibicions i altres activitats per a tots els públics.

Aquest migdia s’ha presentat oficialment la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang” amb la participació de la regidora de Salut, Judit Gisbert, el director dels Serveis Territorials d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes, i el president de l’Associació de Donants de Sang de Catalunya, Marc Ibars, entre d’altres. Xavi Casas, caporal coordinador de Bombers amb Cor explica l’objectiu de la campanya:

Judit Gisbert ha avançat que per motius de disponibilitat de la Sala Polivalent, la Marató de donació de sang del Solsonès, que se celebra anualment, aquest any serà el setembre en lloc del juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *