Solsona commemorarà el 8M durant tot el març amb activitats culturals, lúdiques i formatives

Les promouen diverses entitats i institucions. Arrencaran dissabte a les 7 de la tarda a la biblioteca amb la presentació del llibre de JOAN Riart i Vendrell “Dones, de l’amor a la ràbia”. El psicòleg i escriptor de Lladurs pretén fer un homenatge a totes les dones de pagès a partir de vuit històries que descriuen retalls de vida i volen fer-nos recordar quins són els nostres orígens. Ho organitzen Òmnium Solsonès i l’Associació de Dones. Aquesta última entitat és la responsable d’organitzar, diumenge, la tercera edició de la caminada circular al voltant de Solsona “Ens movem per les dones”. Les inscripcions es poden formalitzar al passeig Pare Claret entre 2/4 de 9 i les 9 del matí. A les 11 es llegirà el manifest del Dia Internacional de les Dones i hi haurà una sessió de body pump. Hi col·laboren l’Institut Francesc Ribalta, l’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal i el Grup de Gèneres.

Els actes del 8M a Solsona continuaran dijous a la una amb un dinar i conferència al restaurant La Cabana d’En Geli. Ho promou La Inquieta i anirà a càrrec de la professora de ioga, meditació i sexualitat orgànica femenina Anna Herms. Porta per títol “Cicle femení, cicle vital”. Cal inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a xarxalainquieta@gmail.com.

Les últimes dues propostes arribaran a final de mes. El dia 24, la regidoria d’Igualtat i el SIAD tornen a portar a Solsona el formador, mestre, psicopedagog i escriptor Daniel Gabarró. Impartirà un taller sobre afectivitat i sexualitats en l’adolescència. Finalment, el dia 27, la cantautora lleidatana Meritxell Gené preestrenarà el disc “Sa tanca d’allà dins”. Ho farà al Tatrau Teatre i l’entrada serà gratuïta.

El Grup de Gèneres del Casal Popular La Fura també té previst afegir-se a la commemoració del 8M amb més activitats pendents de tancar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *