Solsona arranja un tram més de vorera del carrer del Castell

És l’espai comprès entre el carrer de les Llices i l’encreuament amb el de Sant Pau, que estava en molt mal estat. Se n’han renovat les vorades i el panot, mantenint-ne la tipologia existent, i s’ha aprofitat per substituir les canonades antigues de plom per unes de noves de polietilè.

Ha executat els treballs la brigada municipal amb el suport de dos oficials i dos peons que han treballat en aquest cos durant nou mesos a través de plans d’ocupació. La seva tasca de millora de l’espai urbà també ha consistit en la construcció de passos de vianants elevats, suprimir barreres arquitectòniques, l’obra civil d’instal·lació de nous punts de càrrega de vehicles elèctrics i la instal·lació de nous senyals d’establiments a l’eix comercial comprès entre el passeig del Pare Claret i el Portal del Pont.

Paral·lelament, aquesta setmana la brigada ha començat a treballar en un tram del carrer de Mirabalda per sanejar el rejuntament d’algunes lloses i canviar-ne les més malmeses. Pel que fa a la millora de les voreres del nucli antic, s’anirà desplegant a mesura que l’Ajuntament es pugui anar acollint a nous plans d’ocupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *