Solsona acull divendres un nou concert monogràfic sobre el mestre Roure

Es farà a les 10 de la nit a la plaça de Sant Joan i hi prendran part la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, l’Orfeó, Montserrat Isanta i Marc Anglarill. En el marc de la festa de Corpus i de l’Any Roure, la Cobla ha revisat l’espectacle del 2019 ‘Autoretrat’, que combinarà la música amb la projecció de fragments d’una entrevista que li va fer la Televisió d’Andorra a finals dels anys 80 que en defineix molt bé la seva figura.

Sonaran temes emblemàtics com ‘Solsona ciutat pubilla’, ‘L’amic Pere’ o ‘La Sardana de Solsona’ i l’himne del Club Futbol Solsona a càrrec de l’Orfeó, però també es presentaran algunes peces recuperades per la Cobla. Montserrat Isanta interpretarà el fox lent “Nunca podré” mentre que Marc Anglarill cantarà “Arriba va”. El director de la Cobla, Albert Fontelles-Ramonet, explica els detalls d’aquestes dues peces:

La segona part serà conjunta entre l’Orfeó i la Cobla. El concert vol fer justícia al ric llegat del mestre Roure en el patrimoni musical local, a partir del qual han après diverses generacions de músics solsonins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *