Solsona acull dimarts una taula rodona amb cinc científiques de la Catalunya Central

Porta per títol “Les dones (també) fem ciència” i les ponents, professionals de diferents camps, parlaran dels punts forts i febles de la seva tasca des d’una perspectiva de gènere. Serà dimarts a les 6 de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca.

Hi prendran part Miryam Navarro Rupérez, investigadora del Grup de Recerca en Educació, Neuroeducació, Experimentació i Aprenentatge del campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Maria Dolors Riera Colom, professora i investigadora de la UPC Manresa; Nor Sidki Rius, enginyera de mines i estudiant de doctorat del mateix centre; Laura Porta Simó, professora dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació i directora del grau de Multimèdia de la UOC, i Andrea Duane, investigadora en incendis forestals del CTFC.

Es planteja com una hora de conversa seguida d’un torn obert de preguntes del públic. Es tractaran els aspectes positius de les científiques i els referents; s’abordaran les discriminacions que pateixen, especialment les associades a la maternitat; i de com fer ciència a casa nostra i del paper que juguen la UOC, la FUB, la UPC o el CTFC com a pols d’atracció de talent al territori.

La taula rodona s’emmarca en la Setmana de la Ciència i en l’exposició “Dones de ciència” que es pot visitar fins a final de mes a la biblioteca. Ho impulsem la Carles Morató i aquesta emissora amb el suport de la Universitat Oberta de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *