Solsona acollirà la setmana que ve una marató de vacunació

Ho va anunciar ahir al ple del Consell Comarcal el president per delegació, Ramon Costa. Es posaran a disposició de la ciutadania 500 dosis de la vacuna monodosi Janssen per a les persones majors de 30 anys. Dilluns se’n concretaran els horaris. Costa rep positivament aquesta campanya però admet que serà insuficient:

Des del grup comarcal de Junts, la portaveu, Isabel Pérez, creu que cal fer més pressió:

El president per delegació comparteix aquesta inquietud i argumenta els criteris tècnics pels quals fins ara no s’ha fet una vacunació massiva al Solsonès:     

Des de l’Agrupació d’Electors d’Independents lamenten que la marató arriba tard, ja que la majoria de ciutadans s’han hagut de desplaçar més de 200 quilòmetres per rebre les dues dosis. Apunten que se senten ciutadans de segona respecte als habitants de comarques de l’entorn i lamenten la poca capacitat política i de gestió del Centre Sanitari i del Consell Comarcal a l’hora d’aportar serveis i facilitats als habitants del Solsonès. Precisament, ahir va presentar la seva renúncia al ple com a conseller comarcal l’actual portaveu dels Independents, Joan Solà, que a la meitat del mandat cedeix el seu lloc a l’alcalde d’Olius, Antoni Márquez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *