Solsona acollirà dissabte que ve un seminari sobre ciència forestal

El promouen el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya i Deixant Empremta amb la col·laboració del consistori solsoní en el marc de la Setmana de la Ciència. Es farà el proper dissabte 20 a partir de les 5 de la tarda a l’auditori de la sala polivalent.

Es donarà resposta a algunes qüestions com quina recerca es fa al CTFC, com es pot contribuir als objectius de desenvolupament sostenible a través de la ciència forestal i quins temes són d’interès. Hi prendran part els investigadors del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya Gerard Bota, de l’àrea de Biodiversitat; Mireia Pecurul, experta en governança forestal; Míriam Piqué, investigadora en gestió forestal sostenible; i Pere Rovira, expert en sòls i adobs. També hi prendran part Nil Ballarà, promotor de Deixant Empremta, i Sònia Genestar, artista local que desenvoluparà un treball plàstic durant la sessió. L’acte serà participatiu entre els ponents i el públic i comptarà amb una degustació de vi del Celler del Miracle, del qual se n’explicarà el projecte en termes de sostenibilitat.

El seminari sobre ciència forestal de dissabte vinent a la tarda a la polivalent és gratuït, però cal inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio@ctfc.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *