Sara Alarcón delega a Antoni Márquez la presidència del Consell d’Alcaldes

L’alcalde d’Olius encapçalarà aquestes sessions dels batlles del Solsonès a partir de la convocatòria extraordinària d’aquest dijous a les 5 de la tarda. La presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, ha delegat per primera vegada la presidència d’aquest òrgan després que en l’última sessió es modifiqués el reglament regulador per fer-ho possible.

Així, d’ara en endavant Antoni Márquez serà l’encarregat de proposar els assumptes a tractar en el Consell d’Alcaldes, que acostuma a ser una prèvia del ple ordinari del Consell Comarcal. També haurà de signar la convocatòria i dirigir les sessions. Antoni Márquez explica com entoma aquest nou repte:

En la convocatòria extraordinària de dijous es parlarà de la modificació de l’ordenança del Centre de Tractament de Residus del Solsonès i també de l’aprovació de dos plans: l’estratègic de la comarca per al període 2019-2023 i el pla d’acció per al desenvolupament local de Solsona, Cardona i el Solsonès que abasta fins al 2030. Així mateix, es debatrà una declaració en relació al cessament de la protecció permanent i presencial a la seu dels jutjats, una moció a favor de la reforma horària i una altra contra la instal·lació d’una incineradora de residus a Cercs, al Berguedà. Serà a la sala gòtica del Consell Comarcal dijous a partir de les 5 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *