Sant Llorenç posa en marxa les obres de la nova teulada de l’institut

Els últims dies el consistori ha engegat els treballs d’aquesta obra de reforma, amb una inversió de prop de 44.000 euros, 40.000 dels quals provenen d’una subvenció de la Diputació de Lleida.

Paral·lelament, s’han reprès les obres del gimnàs municipal, que entren a l’última fase. Només resta col·locar l’enllumenat, la fusteria i el terra específic per les sales del gimnàs.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha renovat el seu web, santllorens.ddl.net, amb dos apartats destacats de Notícies i Xarxes Socials, on s’hi publiquen totes les qüestions d’actualitat. Les dades del consistori, del municipi, els tràmits en línia i un tour virtual al municipi completen l’estructura d’aquest portal.

D’altra banda, els tres municipis de la Vall de Lord, Sant Llorenç, La Coma i Guixers, han editat un vídeo per a un desconfinament segur. Entre d’altres coses, remarquen la necessitat de sortir al carrer amb mascareta i guants. Un dels objectius és la prevenció per tal que quan les persones de segona residència puguin acudir al municipi no es relaxin amb les mesures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *