Sant Llorenç concentra la programació de la Fira del Drap Piteu en un sol dia a causa de la celebració de les eleccions generals

La cinquena edició d’aquest esdeveniment medieval que commemora el passat tèxtil de la vila arribarà el proper dissabte 22.

Entre les 10 del matí i les 8 del vespre, el nucli antic acollirà el mercat medieval, amb firaires locals i d’arreu de Catalunya que oferiran una gran varietat de productes artesanals.

També tornen les visites guiades històriques teatralitzades. A 2/4 de 12 del migdia hi haurà la titulada “El drap piteu: el dia a dia dels teixidors, paraires i comerciants”, mentre que a la tarda, a les 5, serà el torn de “La llegenda del Piquer i la Piquera, comerciants de drap piteu”.

Al llarg del dissabte 22, el claustre del monestir de Sant Llorenç acollirà un total de tres tallers. Durant el matí hi haurà tres sessions del d’estampació botànica: a 2/4 de 12, a ¼ d’una i a la una. Els impartirà Hatimu. A les 5, les Pilar’s oferiran un taller d’elaboració de sabons artesans amb olis i essències naturals. Finalment, a les 7, Terra Dònia ensenyarà a fer chutney de muntanya amb tastet inclòs sota el títol “La cuina de les cultures”. La cloenda serà l’actuació del Trio Cardener al claustre, format per Eduard Gener, Alexander Aranda i Manolo Germán.

Les entrades per a totes les propostes de la cinquena Fira del Drap Piteu es poden comprar en línia al portal entradessolsones.com. També se’n vendran físicament a la parada de l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord dins del mateix certamen. Les visites teatralitzades són gratuïtes per als socis de les associacions Cultural o de Turisme de la Vall de Lord. Podeu consultar-ne les condicions al portal de venda d’entrades o al web lavalldelord.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *