Sanitat, habitatge, educació i neteja de la via pública, principals eixos de treball del PSC a Solsona

Dissabte a la tarda la biblioteca va acollir l’acte de presentació de la candidatura encapçalada per Mohamed El Mamoun. Va ser en un acte amb més d’una setantena de persones i amb la presència dels diputats socialistes Cristòfol Gimeno i Judith Alcalá així com també de diversos dirigents del PSC a la Catalunya Central i a Lleida.

En l’àmbit sanitari, critiquen que el Consell Comarcal hagi comprat un terreny de 800.000 euros pel futur Centre Sanitari quan sempre s’havia al·legat manca de diners per fer front als complements salarials del personal. Si bé tant des de les institucions locals com del Parlament el PSC ha defensat el traspàs del Centre Sanitari, no veuen de bons ulls que sigui l’empresa que gestiona l’Hospital de Berga qui n’assumeixi la gestió i no el CatSalut directament.

Pel que fa a l’educació, aposten per escoles bressol públiques i de qualitat i avançar cap a la gratuïtat. Ho destaca la diputada Judith Alcalá:

Més enllà de l’ensenyament reglat, també defensen un accés a les extraescolars en condicions d’igualtat. Mohamed El Mamoun, alcaldable del PSC a Solsona:

Pel que fa a l’accés a l’habitatge, consideren prioritari facilitar-lo als joves i, a més, crear una assegurança per garantir als propietaris el cobrament del lloguer per tal de mobilitzar els pisos buits. Referent a la neteja de l’espai públic, posen el focus novament en la neteja de la Ribera.

Per la seva banda, el diputat Cristòfol Gimeno creu que els últims anys alguns partits han posat la independència per davant de les necessitats de la ciutadania:

Al marge del programa, l’acte de dissabte també va servir per presentar la candidatura socialista a Solsona. La número 2 és l’exregidora Encarna Tarifa mentre que tanca la llista una altra exregidora: Yasmina Valderrama. La resta d’integrants d’entre el tercer i el dotzè lloc són, en aquest ordre, José Agustín Alcázar, Laura Aguilà, Abdessamad Ghajour, Mariama Bah, Marcos Flores, Fatiha Tahouni, Anselmo Santaeulària, Nativitat Montraveta, Pedro Aguado i Josep Fité.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *