Sàmara Natura guanya el Premi Natura i Societat de la Fundació Privada Girbau

Dotat amb 12.000 euros pel seu impacte social, guardona el projecte col·laboratiu “Lligams, teixint natura amb la societat” que impulsen amb el Grup de Natura i l’Escola Agrària del Solsonès. A través d’activitats de participació ciutadana i de sensibilització ambiental, contribuiran a protegir diverses espècies d’orquídies silvestres, d’ocells forestals i de ratpenats forestals.

El Premi Natura i Societat reconeix accions locals i ciutadanes que siguin transformadores i que incideixin directament en la protecció del medi ambient donant-los suport. Sàmara Natura agraeix aquest premi i afirma que els dona més empenta per treballar en la conservació de la natura amb mirada social i poder contribuir així a la transformació ecosocial de la societat.

D’altra banda, Sàmara Natura ha obert les inscripcions a uns tallers de naturalització d’espais educatius que s’emmarquen en el projecte “Patis vius, refugis climàtics educatius”. Es tracta de dissenyar conjuntament com ens agradaria que fossin els patis escolars i s’adreça a personal de l’administració local, entitats del Solsonès, empreses, comerços i ciutadania en general. La primera sessió, el 8 de novembre a les 7 de la tarda a la biblioteca, versarà sobre naturalització de patis mentre que la segona, el 12 de novembre al matí a l’Escola Setelsis, se centrarà en la biodiversitat. Són propostes gratuïtes però cal inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic samara@samara.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *