Rosó Barrera substituirà Pilar Viladrich com a representant de l’Ajuntament de Solsona a la Mancomunitat d’Abastament d’Aigua del Solsonès

La regidora cupaire va presentar la seva renúncia al càrrec a l’agost. Si bé inicialment van valorar positivament que una regidora de l’oposició pogués representar el consistori a un òrgan supramunicipal, consideren que ara el context polític ha canviat:

Tant des del PSC com des de Junts lamenten que fins ara no s’hagin assabentat d’aquest canvi i critiquen la manca d’informació per part del govern. Pel que fa al nomenament de Rosó Barrera, que ja havia estat anteriorment a la Mancomunitat, lamenten que no se’ls hagi ofert la possibilitat de representar el consistori als altres grups de l’oposició.

Rosó Barrera deixa la dedicació del 70% de la jornada a l’Ajuntament

D’altra banda, al ple d’ahir al vespre també es va fer efectiva la modificació de la dedicació de la regidora d’Urbanisme, Obres i Serveis. Rosó Barrera deixa de prestar el 70% de la jornada a l’Ajuntament. Ella mateixa n’exposa els motius:

Així, la regidora renuncia a la retribució i a partir d’ara cobrarà indemnitzacions per assistències a plens, juntes de govern i comissions, tal com fa la resta del govern.

Tots els grups de l’oposició van felicitar Barrera per la seva reincorporació al món laboral. Amb tot, Marc Barbens va lamentar novament la manca d’informació sobre un canvi que considera no menor. L’alcaldessa, Judit Gisbert, va explicar que la part corresponent al Servei Municipal de l’Aigua l’assumirà el regidor Ramon Xandri, que ja va exercir aquesta tasca durant la baixa de maternitat de Barrera. Pel que fa a serveis tècnics, la supervisió la farà la mateixa alcaldessa, mentre que Rosó Barrera seguirà realitzant tasques d’assessorament tècnic als dos serveis. Des de la CUP, Pilar Viladrich ha advertit que ni Xandri ni Gisbert no tenen la qualificació professional de Barrera i tem que a partir d’ara es deixi de fer la feina ben feta. La regidora d’Urbanisme, Obres i Serveis  va argumentar que arran de la incorporació de l’enginyer municipal a la plantilla algunes funcions les ha assumit ell, un argument que no va convèncer els cupaires, que recorden que l’enginyer ja fa temps que treballa a l’Ajuntament i, a més, consideren que algunes figures del govern tenen sobrecàrrega de tasques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *