Riner projecta habilitar una zona per a vianants a Santa Susanna

Amb una inversió de 30.000 euros, s’habilitarà una àrea de passeig entre la rotonda d’accés a la carretera del pantà de Sant Ponç, on hi ha un parc infantil, i l’església de Santa Susanna. La intenció del consistori és fer d’aquest un espai de lleure segur. El finançament d’aquesta actuació procedeix d’un ajut de Dinamització Territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat.

Riner incrementa la taxa de les deixalles

D’altra banda, l’Ajuntament de Riner ha aprovat la modificació d’ordenances fiscals per al 2021. Es congelen totes les taxes exceptuant la de recollida d’escombraries, que s’incrementa. L’alcalde de Riner, Joan Solà, n’argumenta els motius:

El consistori aportarà una tercera part del cost total de la gestió de les deixalles a l’abocador comarcal mentre que la resta la finançaran els veïns a través de les taxes. Habitatges particulars, cases de turisme rural i habitatges d’ús turístic hauran d’abonar 60 euros anuals, que s’incrementen fins a 250 per als bars, restaurants i cases de colònies. Pel que fa a la resta d’activitats que facin ús del servei de recollida de residus, el cost serà de 110 euros anuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *