Quatre municipis del Solsonès recuperen les Caramelles prepandèmia durant aquesta Pasqua

A Solsona, com sempre, arribaran diumenge de la mà de l’Orfeó Nova Solsona i l’Esplai Riallera. En el cas de les cançons escollides per l’Orfeó, estan marcades per l’Any Roure. Ho explica el director de la formació, Joan Boix: 

Durant el matí de diumenge, tant l’Orfeó com l’Esplai Riallera recorreran els principals carrers i places de Solsona. Dilluns, l’Esplai farà arribar els seus cants al Vinyet.

Les Caramelles d’Ardèvol, que se celebren cada tres anys, s’havien de dur a terme el 2020, just a l’inici de la pandèmia. Enguany tornen amb el seu recorregut habitual. L’explica una de les organitzadores, Rosa Guix:

La Coral Morunys sortirà pels carrers de Sant Llorenç el matí de diumenge mentre que els cantaires de Navès faran una ruta pel municipi dilluns al matí. La resta de colles enguany allarguen el parèntesi ja que el brot de covid de després de Carnaval no va permetre iniciar els assajos com pertocava. La intenció és reprendre les Caramelles el 2023.

Per conèixer tots els detalls de les Caramelles al Solsonès podeu escoltar el nou programa La Comarca demà divendres a les 4 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *