Problemes de convivència a la zona del Pont per l’ocupació d’un edifici a la carretera de Manresa

Ho ha posat sobre la taula Junts per Solsona, que alerta d’una ocupació massiva i no amable en un immoble propietat d’un fons d’inversió estranger que ha generat desencontres socials. La formació de Marc Barbens tem que pugui passar algun desastre, que es puguin produir greus danys a l’edifici i adverteix d’algunes pràctiques que poden generar perills per a la salubritat i també d’incendi. En aquest sentit, estén la mà al govern i defensa que Solsona no pot passar a ser una ciutat en la qual ocupar sigui fàcil. Així, insta l’executiu a plantar cara. Marc Barbens:

També reclama que a través dels Serveis Socials s’ajudin les famílies que ho necessitin i dotar la Policia Local de totes les eines necessàries per eradicar les ocupacions amb el suport dels Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda, l’alcalde, David Rodríguez, ha explicat que finalment han pogut contactar amb unes persones de Madrid que són els que ho gestionen, que han manifestat que no eren coneixedors de la situació d’ocupació. L’alcalde posa de relleu que el consistori no pot intervenir en una propietat privada, però que han fet les gestions necessàries en tant que s’estan produint problemes de convivència que afecten el veïnat. David Rodríguez:

 L’alcalde ha explicat que des del primer moment que va tenir coneixement del cas va reunir la Policia Local i els Mossos d’Esquadra i els ha demanat que tinguin major incidència a la zona fins que se solucioni aquesta problemàtica. La portaveu d’Alternativa per Solsona-CUP, Pilar Viladrich, defensa l’ocupació si és per accedir a l’habitatge, per davant de fons voltors que fan especulació immobiliària. Rodríguez comparteix aquest argument mentre no es generin problemes als veïns però subratlla que aquest no és el cas.

             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *