Presenten a Solsona una novel·la negra ambientada parcialment a la ciutat

El llibre porta per títol “Assassinat al consell polític” i és la primera obra en solitari del secretari tercer de la Mesa del Parlament i diputat cupaire per Lleida Pau Juvillà. Alternativa per Solsona-CUP presenta a Solsona aquesta obra dissabte a 2/4 d’una del migdia a la plaça de Sant Pere, amb la presència de l’autor.

L’argument se situa en un punt postelectoral, en el qual després de les eleccions al Parlament la CUP es troba davant d’una oferta ferma d’entrar al Govern de la Generalitat. El debat intern de la formació sobre aquesta decisió s’interromp, a la novel·la, amb l’assassinat de l’alcaldessa de Solsona, que treu a la llum secrets i conspiracions. L’acció transcorre entre Solsona, Lleida i Barcelona i desenvolupa d’una manera força precisa el funcionament intern de la formació cupaire. El protagonista és un periodista menorquí arrelat a Lleida que treballa per treure’n l’aigua clara i sortir-ne sencer.

La presentació d’ “Assassinat al consell polític”, de Pau Juvillà, tindrà lloc dissabte a 2/4 d’una del migdia a la plaça de Sant Pere. En cas de pluja, l’acte es traslladarà a la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *