Prades de la Molsosa recupera la Fira de Sant Ponç després de la pandèmia

Tindrà lloc aquest diumenge al matí. A partir de les 10 hi haurà la vint-i-unena Fira d’Artesania, Alimentació i Música al Carrer. També es podran visitar dues exposicions; una d’art sensorial del món rural a càrrec d’Orri des Nens, i la de Bassadòria de Territori de Masies i Sàmara Natura.

A les 11 del matí hi haurà una cercavila pels carrers amb la Diatònica i a les 12 es podrà participar a un assaig obert d’aquesta formació. A la una, serà el torn de la trobada d’acordionistes. A les 5 de la tarda La Diatònica amenitzarà ball folk a la plaça. Pel que fa als àpats, al matí hi haurà un esmorzar de fira, per dinar una arrossada popular i a la tarda, una xocolatada.

Més enllà de la música i la gastronomia, durant el matí hi haurà tres propostes aquest diumenge a Prades de la Molsosa. A ¼ de 9 començarà una caminada guiada per la Serra del Pal amb Territori de Masies i Sàmara Natura. Més tard, a 2/4 de 12, aquestes dues organitzacions oferiran un taller de caixes niu. Prèviament, a 2/4 de 10, serà el torn d’una sessió de ioga amb Olívia.

La Fira de Sant Ponç de Prades de la Molsosa és organitzada per l’Associació Cultural. Algunes activitats requereixen d’inscripció prèvia, consulteu el programa detallat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *