Personal d’Amisol dona 1.000 euros a La Cugula i el Rebost Solidari a través de Teaming

54 treballadors han pres part en aquesta iniciativa, que consisteix en donacions mensuals d’un euro que s’inverteixen en projectes socials. Les entitats beneficiàries s’han escollit per la proximitat: La Cugula per col·laborar en la visibilització del col·lectiu LGTBIQ+, i el Rebost Solidari, per la seva tasca vers les persones més necessitades.

El març del 2019 es va donar a conèixer el mètode Teaming en el marc de la primera jornada de responsabilitat social empresarial Actua 365. Amisol s’encarrega de recol·lectar un euro al mes dels treballadors que ho vulguin de forma voluntària, que es guarden en un compte exclusiu. Una comissió s’encarrega de reunir-se amb els treballadors, informar-los de la quantitat recaptada i dirigir les votacions per escollir els projectes beneficiaris. Al marge d’això, Amisol també compta amb un projecte Teaming obert a tota la comunitat per col·laborar amb la nova llar residència del Seminari, que es pot trobar a la pàgina oficial d’aquest sistema.

Pinten murals al camp de futbol

D’altra banda, usuaris de l’Amisol han il·lustrat tres murs de l’exterior del camp de futbol. L’activitat s’emmarca dins del projecte de l’any de les arts plàstiques i s’ha dissenyat i pintat de forma col·laborativa sota la coordinació de l’artista i treballadora de l’entitat Anna Delgado. Els temes que apareixen als murals són la natura, l’habitatge, la solidaritat i la contaminació. Les il·lustracions s’han fet dins de peces de trencaclosques, que volen reflectir la diversitat i mostrar l’art com una eina d’inclusió. La cloenda de l’any de les arts plàstiques es farà el proper dia 3 amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat amb la inauguració de l’exposició final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *