Pere Rafart fa una aparició estel·lar en una televisió americana

L’il·lusionista solsoní ha aparegut aquesta setmana al programa de la CW Penn and Teller: fool US. És un espai de concursos presentat per l’actriu Alyson Hannigan en què diversos mags han d’actuar davant del reconegut duet d’il·lusionistes i presentadors Penn Jillete i Teller. Amb un truc de cartes propi i una posada en escena descarada i divertida, combinada amb l’humor que el caracteritza, Pere Rafart ha estat àmpliament elogiat pel jurat i ovacionat pel públic. Sentim el fragment del final del número:

Després de l’actuació, Penn i Teller admeten haver quedat fascinats. Aquest és el principi de la intervenció del mag Penn Jillete:

En la seva presentació dins el programa, Pere Rafart explica que ve d’una petita ciutat als afores de Barcelona i que s’ha traslladat a Las Vegas amb ganes de triomfar. Hi destaca també que tots els seus trucs són creats per ell mateix i, per tant, són únics. Amb aquesta aparició a la televisió nord-americana, el solsoní va escalant de forma meteòrica en la seva carrera professional. Recordem que l’any passat es va proclamar subcampió al campionat mundial de màgia de Seül, i fa dos anys va rebre el premi nacional de màgia Memorial Ascanio, entre altres reconeixements.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *