Oriol Junqueras beneeix les 12 candidatures d’Esquerra al Solsonès

El president dels republicans va presidir ahir l’acte central de campanya a la plaça de Sant Isidre de Solsona, que va aplegar més d’un centenar de persones. S’hi van donar a conèixer les 12 llistes que la formació ha presentat a tots els municipis de la comarca exceptuant Castellar de la Ribera, La Coma, Lladurs, Navès i Pinós. Junqueras va agrair l’esforç dels candidats del Solsonès i de les 11.700 persones que configuren les diferents candidatures del partit arreu del país. El president d’Esquerra considera que les eleccions municipals són clau per bastir reptes en l’àmbit nacional. Junqueras va subratllar que Esquerra defensa la independència del país democràticament, amb un referèndum reconegut per tothom, i va assenyalar que en democràcia l’única manera de guanyar és sent molts. Alhora, va posar de relleu la necessitat de limitar la capacitat repressiva de l’Estat. Oriol Junqueras va confessar ser un enamorat del Solsonès i és per això que considera que Esquerra és la millor opció política pel 28 de maig:

Per la seva banda, la candidata a la reelecció a Solsona, Judit Gisbert, va agrair a les persones que configuren la llista el seu compromís així com als seus predecessors el camí que li han obert:

Gisbert es va mostrar satisfeta d’haver implantat el porta a porta i de construir el tanatori, dos projectes que –diu- situen la ciutadania al centre. Pel que fa als eixos de treball pels propers quatre anys, en destaca, entre d’altres, el foment del lloguer social, el polígon de Santa Llúcia, apropar la cultura als barris i elaborar un pla de mobilitat que s’adapti al municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *