Organitzen una sessió informativa per crear un centre de recursos per a famílies amb Trastorns de l’Espectre Autista al Solsonès

Tindrà lloc a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona avui a 2/4 de 7 de la tarda, la promou el Centre de Recursos TEA de la Catalunya Central. Pretén que les famílies amb persones amb TEA al Solsonès s’organitzin i puguin crear la seva pròpia entitat de referència.

El Centre de Recursos TEA de la Catalunya Central va néixer fa 10 anys amb l’objectiu de ser un centre de referència que donés servei a totes les comarques centrals. Amb tot,  s’han trobat desbordats i han optat per donar suport a la creació de centres comarcals, com els del Moianès, el Berguedà i el Vallès Oriental. A més, busquen la proximitat perquè consideren que per les famílies no és el mateix haver de portar els seus fills a Manresa que a Solsona. El suport a les famílies és el seu principal objectiu. Rosa Serrano, presidenta del Centre de Recursos TEA de la Catalunya Central:

L’altre handicap és el cost de les teràpies que han d’assumir les famílies:

L’entitat també organitza xerrades divulgatives sobretot en instituts però també a la ciutadania en general perquè la gent entengui què és l’autisme. Recorden que l’associació està oberta a tothom.

La xerrada informativa sobre la possible creació d’un centre TEA Solsonès es farà avui a 2/4 de 7 de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament.

One thought on “Organitzen una sessió informativa per crear un centre de recursos per a famílies amb Trastorns de l’Espectre Autista al Solsonès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *