Organitzen un showcooking amb receptes de proximitat per a les famílies amb infants a primària

La plaça del Consell Comarcal acollirà divendres a la tarda una mostra de cuina en directe a càrrec del cuiner de l’escola El Vinyet, Xavier Moncunill. Es tracta d’una acció de sensibilització que parteix de les demandes detectades en la diagnosi dels menjadors escolars del Solsonès i Cardona. De fet, la sensibilització sobre consum local per mitjà de tallers en família va ser la proposta més votada.

Divendres a partir de les 6 de la tarda i durant dues hores, Xavi Moncunill prepararà diferents plats utilitzant com a ingredients productes del territori com verdures, pasta fresca, oli, carn de porc i de pollastre, trumfos i pomes. També prendran part a l’activitat productors locals per explicar i posar en valor el seu producte. Serà una proposta dinàmica i oberta a la interacció i, a més, en acabar, es podran degustar els plats cuinats. És una activitat gratuïta però les places són limitades. Cal inscriure-s’hi prèviament en línia o bé enviant un correu a carla.bellera@raiels.cat.

El showcooking és una iniciativa del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central i del projecte Producte d’Aquí de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb el suport tècnic de Raiels.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *