Odèn recupera aquest diumenge el Mercat del Trumfo i de la Sal

La sisena edició tindrà lloc de 9 del matí a les 3 de la tarda i, en cas de pluja o mal temps, es traslladaria al pavelló de Cambrils. A les 9 del matí es donarà el tret de sortida al mercat amb parades de productors locals de trumfos i artesans. A les 10, Pep Callau i els Pepsicolen oferiran un espectacle infantil. A la mateixa hora es podrà participar en una visita guiada al Salí, que es repetirà a les 12. A 2/4 d’11, Cristina Bollo, de l’Hotel Restaurant Crisami de Solsona, farà una demostració de cuina amb trumfos. A les 12 serà el torn del taller Toca-toca a càrrec del Zoo del Pirineu i a la una, nova proposta gastronòmica: degustació de la cuina de trumfos a càrrec de cuineres del municipi i dels restaurants Fonda Casanova i Fonda Ca l’Agustí, càmping La Comella i El Salí.

Durant el matí es podrà visitar una exposició d’eines del trumfo i de la sal, es faran demostracions de cuina amb trumfos, treballs en forja i de puntaires i se sortejaran diversos premis.

Per tal de facilitar la circulació al complex del Salí hi haurà servei de bus gratuït amb parada a l’Ajuntament, Ca l’Agustí, la Casanova i el Salí. Així mateix, hi haurà aparcament habilitat a l’Ajuntament, a la zona de la Casanova i el pavelló i al Salí, en aquest últim cas, només apte per a tot terrenys. Una part de la recaptació del mercat es destinarà a la Marató de TV3, dedicada enguany a la salut mental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *