Obertes les inscripcions per participar al ball de bastons i dels cavallets de la Festa Major

Tot i la incertesa de com afectarà la Covid-19 a la celebració de principis de setembre, l’Agrupació de Geganters, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, posa en marxa aquest procés. És una convocatòria oberta als infants empadronats a Solsona nascuts entre els anys 2009 i 2013.

Les condicions per entrar a formar part del ball de bastons i els cavallets són les mateixes que els últims anys, i si hi ha més demanda que places vacants es farà un sorteig. El ball de bastons accepta infants que aquest any compleixin 7 anys i que no en tinguin més de 10 mentre que els cavallets són per als nens i nenes d’entre 11 i 14 anys. Es demana un temps mínim de permanència al grup de dos anys. Cada ball està format per nou infants alhora, tot i que sempre hi ha més balladors per fer rotació de grups. L’Agrupació de Geganters demana als membres del ball de bastons i els cavallets el compromís d’assistir als assajos i qualsevol altra convocatòria de l’entitat, tenir cura dels vestits i un comportament adient en totes les actuacions.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 24 per correu electrònic a cultura@ajsolsona.cat o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Si no hi ha prou places lliures, el sorteig es farà el dia 31 a la casa consistorial. Un cop realitzat el sorteig, qui no hagi pogut accedir-hi s’haurà de tornar a inscriure en les properes convocatòries, ja que les llistes no es mantenen d’un any per l’altre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *