Obertes les inscripcions a una vintena d’activitats per a la gent gran de Solsona

L’oferta de la regidoria d’Afers Socials a través dels Serveis Socials del Consell Comarcal que compta amb la col·laboració del Consell de la Gent Gran es manté pràcticament igual que el curs passat.

Les activitats físiques es duen a terme d’octubre a juny i inclouen gimnàstica suau i de manteniment, natació, ioga, caminada i un grup de passeig més suau amb l’acompanyament de Gesport.

Amb el mateix calendari es programen les activitats plàstiques. Estampació, decoració per a la llar, treballs manuals, pintura i dibuix, labors, mitja i ganxet, costura i retalls en són les propostes. Com sempre, tampoc falta al programa d’activitats el taller de memòria, amb una gran demanda.

L’oferta cultural i formativa passa pel grup de teatre, narració oral i recitació, música a l’abast de tothom, club de lectura i descomptes de l’Escola Municipal de Música Joan Roure. Les propostes relacionades amb les noves tecnologies, unes de les que tenen més bona acollida, s’organitzaran des del Punt Òmnia.

El programa de les activitats per a la gent gran es pot descarregar en línia o recollir a l’Ajuntament en format paper. Les inscripcions es formalitzen a les dependències dels Serveis Socials, a la segona planta del consistori, els matins de 10 a dues. L’any passat hi van prendre part 228 persones, un 80% de les quals, dones.

D’altra banda, el Consell de la Gent Gran proposarà les Tardes de ball cada diumenge entre el 2 d’octubre i el 30 d’abril al Casal Cívic. Pel que fa a l’Aula d’Extensió Universitària, arrencarà el curs el 6 d’octubre amb una conferència sobre les dones de l’edat mitjana a càrrec de l’escriptora Maria Dolors Guàrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *