Neix una fira de l’oferta d’estudis postobligatoris al Solsonès i Cardona adreçada a l’alumnat i a les seves famílies

“Informa’t al territori SolCar” tindrà lloc el proper dimecres durant tot el dia a la sala polivalent. Impulsada per les institucions locals i els centres educatius de secundària del Solsonès i Cardona, vol donar a conèixer i promocionar l’oferta d’estudis postobligatoris al territori SolCar i orientar alumnes i famílies. Hi seran presents una quinzena de cicles formatius i altres ensenyaments dels instituts Francesc Ribalta de Solsona i Sant Ramon de Cardona, l’Escola Arrels Secundària, l’Escola Agrària del Solsonès i el Centre de Formació de Persones Adultes del Solsonès.

Al matí, de 8 a dues, serà el torn dels alumnes. Es faran quatre torns de visita que consistiran en una breu presentació inicial, l’explicació de l’oferta formativa del territori dinamitzada per Pere Vilaginés, membre de la comunitat educativa, i la visita lliure pels itineraris formatius. A la tarda, de 6 a 8, la proposta s’adreça a  les famílies, amb una xerrada informativa amb tots els centres educatius participants a 2/4 de 8. A banda de l’alumnat i les famílies dels centres que hi prenen part, també s’ha convidat a visitar aquest espai els instituts de poblacions properes com Sant Llorenç, Oliana, Guissona i Calaf.

D’altra banda, del 19 al 22 de març, els centres solsonins també participaran a la Fira de l’Estudiant de Manresa. Hi seran com a expositors i també com a visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *